AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yazı yazdığını görmek

Kahve falında başkasının yazı yazdığını görmek

Kahve falında başkasının yazı yazdığını görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, işlerin rast gideceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kuran yazısı yazmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayara yazı yazmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahtada yazı yazmak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında avuca yazı yazmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazı yazdığını görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmakla yazı yazmak iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir