AnaSayfa / Genel / Kahve falında tebeşirle yazı yazmak

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, Allah katında yükseleceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, maneviyatının çökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak bir sağlık sorunu yaşanacağına, kendine çeki düzen vereceğine inanılır.

Kahve falında tebeşirle yazı yazdığını görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, karısının çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tebeşir tahta görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında tebeşir tozu görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına yorulur.

Kahve falında renkli tebeşir görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında tebeşirli tahta görmek istenen her şeye sahip olunacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tebeşir görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir