AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucuna yazı yazmak

Kahve falında avucuna yazı yazmak

Kahve falında avucuna yazı yazmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, maddi zararın büyük olacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına yorulur.

Kahve falında avucuna yazı yazmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında avucuna yazı yazmak yeni ilişkiler kurulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında avuca yazı yazmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, elde edilecek menfaatlere inanılır.

Kahve falında avuç içine yazı yazmak zahmete ve çileye düşeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında avucunda yazı görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde yazı görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahtaya yazı yazmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline yazı yazmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir