AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, saygı değer bir konuma çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereken hızda plan yapamadığınız için telaşlanabilirsiniz.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak verdiği sözleri tutacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınıfta tahtaya yazı yazmak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahtada yazı yazmak daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tahtaya yazı yazmak işlerin bir anda azalacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir