AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize şimşek düştüğünü görmek

Kahve falında denize şimşek düştüğünü görmek

Kahve falında denize şimşek düştüğünü görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize şimşek düştüğünü gördüyseniz:

  • Davetler, organizasyonlar, ziyaretler çoğalabilir.

Kahve falında denize şimşek düştüğünü görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şimşek düşmesi görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında şimşek düştüğünü görmek kızına daima sahip çıkacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldırım şimşek görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında birine şimşek çaktığını görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına delalettir.

Kahve falında şimşek çakmasını görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında şimşek çakmak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir