AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldırım şimşek görmek

Kahve falında yıldırım şimşek görmek

Kahve falında yıldırım şimşek görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine yorulur.

Kahve falında yıldırım şimşek gördüyseniz:

  • Başta iş ilişkilerinizi çok iyi yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında yıldırım şimşek görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yıldırımdan kaçmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, şansa yorulur.

Kahve falında yağmur ve yıldırım görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldırım görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya işarettir.

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldırım çarpması görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evine yıldırım düştüğünü görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir