AnaSayfa / Genel / Kahve falında şimşek düştüğünü görmek

Kahve falında şimşek düştüğünü görmek

Kahve falında şimşek düştüğünü görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, büyük kazanç elde edeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Kahve falında şimşek düştüğünü gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir.

Kahve falında denize şimşek düştüğünü görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine alamet eder.

Kahve falında şimşek düşmesi görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında şimşek düştüğünü görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında birine şimşek çaktığını görmek yüksek moralli olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında şimşek görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şimşek çakması görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yıldırım şimşek görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında gök gürültüsü ve şimşek görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir