AnaSayfa / Genel / Kahve falında şimşek çakmak

Kahve falında şimşek çakmak

Kahve falında şimşek çakmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, böyle işlere kalkışacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şimşek çakmak gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Kahve falında şimşek çakmak sohbetinin bozulacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında şimşek düşmesi görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şimşekten korkmak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işaret eder.

Kahve falında şimşek görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine şimşek çaktığını görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine inanılır.

Kahve falında şimşek sesi duymak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında denize şimşek düştüğünü görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulur.

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir