AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sorulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yaşamdan istediklerini alacağına işaret eder.

Kahve falında şimşek çaktığını görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine şimşek çaktığını görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında çakmak çaktığını görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında çakil taş görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şimşek düşmesi görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine işarettir.

Kahve falında denize şimşek düştüğünü görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında şimşek çakması görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir