AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine şimşek çaktığını görmek

Kahve falında birine şimşek çaktığını görmek

Kahve falında birine şimşek çaktığını görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, umduğunu bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine şimşek çaktığını gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında şimşek çaktığını görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine şimşek çaktığını görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çakmak çaktığını görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında çakil taş görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize şimşek düştüğünü görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şimşek sesi duymak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Kahve falında şimşek çakmak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir