AnaSayfa / Genel / Kahve falında şimşek düşmesi görmek

Kahve falında şimşek düşmesi görmek

Kahve falında şimşek düşmesi görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, şöhret ve hayır getireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şimşek düşmesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa, bir an önce uzaklaştırmanızda fayda var.

Kahve falında şimşek düşmesi görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işaret eder.

Kahve falında denize şimşek düştüğünü görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şimşek düştüğünü görmek işlerin de hafifleyeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şimşekten korkmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında şimşek görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şimşek çakmak geçim kolaylığı içinde olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında birine şimşek çaktığını görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, aile içinde saadetinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şimşek sesi duymak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir