AnaSayfa / Genel / Kahve falında şimşek çakmasını görmek

Kahve falında şimşek çakmasını görmek

Kahve falında şimşek çakmasını görmek insanlardan uzaklaşılacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında şimşek çakmasını gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Kahve falında şimşek çakmasını görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şimşek çakması görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çakma görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şimşek çarpması görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, lüksüne de lüks katacağına inanılır.

Kahve falında denize şimşek düştüğünü görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında şimşek çaktığını görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fırtına şimşek görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir