AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize silah atmak

Kahve falında denize silah atmak

Kahve falında denize silah atmak borçların gittikçe artacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına delalet eder.

Kahve falında denize silah atmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselere onların sandıkları gibi aptal olmadığınızı göstermelisiniz.

Kahve falında silahı denize atmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında denize silah atmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında silah atmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına delalet eder.

Kahve falında silahı yere atmak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında havaya silah atmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmana silah atmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine delalettir.

Kahve falında silahla kurşun atmak bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında silahı suya atmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir