AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahı denize atmak

Kahve falında silahı denize atmak

Kahve falında silahı denize atmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, huzur içinde yaşayacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında silahı denize atmak gördüyseniz:

  • Kendi yararınıza kullanamayacağınız işler için gereğinden fazla zaman veya para harcamamanızda fayda var.

Kahve falında denize silah atmak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında silahı denize atmak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, borçlarının ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında silahla mermi atmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına işarettir.

Kahve falında birine silah atmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sıkılacağı bir haber almaya işaret eder.

Kahve falında silahla kurşun atmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında silah atmak yeni denemelerde bulunacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında silahı yere atmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde silah atmak kırgınlık yaşanacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir