AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahı yere atmak

Kahve falında silahı yere atmak

Kahve falında silahı yere atmak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine alamet eder.

Kahve falında silahı yere atmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütme, anlamsız hayallerin peşinde koşma veya bir rekabet ortamını iyice germe eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında silahı yere atmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla kurşun atmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahı denize atmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında düşmana silah atmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında denize silah atmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde silah atmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahı suya atmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında silah atmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir