AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahı suya atmak

Kahve falında silahı suya atmak

Kahve falında silahı suya atmak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında silahı suya atmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Kahve falında silahı suya atmak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde silah atmak para kazanmasına da vesile olacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında denize silah atmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Kahve falında silahla mermi atmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla kurşun atmak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına rivayet eder.

Kahve falında silahı yere atmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalettir.

Kahve falında havaya silah atmak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına delalettir.

Kahve falında birine silah atmak rızkının da çoğalacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir