AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kurşun atmak

Kahve falında silahla kurşun atmak

Kahve falında silahla kurşun atmak büyük bir ortaklık yapılacağına, kariyer edineceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla kurşun atmak gördüyseniz:

  • Uzlaşılması zor isteklerle gelen kişiler yorucu olabilir, elinizden geldiğince kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında silahla kurşun atmak fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında silaha kurşun doldurmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında silahla kurşunlanmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında silahla kurşun görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silah kurşunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında silahtan çıkan kurşun görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun ve silah görmek rakiplerine büyük fark atacağına, maddi olanakların artacağına işaret eder.

Kahve falında silaha kurşun koymak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir