AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah atmak

Kahve falında silah atmak

Kahve falında silah atmak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına alamet eder.

Kahve falında silah atmak gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp önerilere kulak vermelisiniz.

Kahve falında denize silah atmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah atmak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmana silah atmak o işten ekmek yiyeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında silahı denize atmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında düğünde silah atmak kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin de hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında havaya silah atmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, ekmek bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında silahla mermi atmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında silahla kurşun atmak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir