AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya silah atmak

Kahve falında havaya silah atmak

Kahve falında havaya silah atmak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, dara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havaya silah atmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Kahve falında havaya silah atmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla havaya ateş etmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında havaya silah sıkmak olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, makamının sürekli yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla havaya sıkmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında hava atmak haneye bereket geleceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında havada takla atmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, cesaretini yeninden toplayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir