AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize pislemek

Kahve falında denize pislemek

Kahve falında denize pislemek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında denize pislemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda beklenmedik sıkıntılar olabilir.

Kahve falında denize pislemek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kişinin şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi pislediğini görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin üzerine pislediğini görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına alamet eder.

Kahve falında tabağa pislemek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üzerine pislemek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun pislediğini görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne pislemek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kendi üstüne pislemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir