AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun pislediğini görmek

Kahve falında çocuğun pislediğini görmek

Kahve falında çocuğun pislediğini görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, hedeflere ulaşılacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun pislediğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların gereğinden fazla üzerine gitmek olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında çocuğun altını pislediğini görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun pislediğini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında altını pislemek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün pislediğini görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayırlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında yol ortasına pislemek bolluk ve bereket göreceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında güvercinin pislediğini görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabağa pislemek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sofraya pislemek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kısa süre içinde engelleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir