AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi pislediğini görmek

Kahve falında kedi pislediğini görmek

Kahve falında kedi pislediğini görmek dualarından hayır görmeyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına inanılır.

Kahve falında kedi pislediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Kahve falında kedinin eve pislediğini görmek rahata ereceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kedinin pislediğini görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında kedi pislediğini görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında tencereye pislemek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orta yere pislemek refah düzeyinin artacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ortalığa pislemek stresini atacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında evi pislemek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir