AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne pislemek

Kahve falında üstüne pislemek

Kahve falında üstüne pislemek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hüsrana uğrayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında üstüne pislemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında üstüne pislediğini görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne pislemek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi üstüne pislemek rızkın genişleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne pislemek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ortalığa pislemek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak pislemek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolonuna pislemek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir