AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin üzerine pislediğini görmek

Kahve falında güvercinin üzerine pislediğini görmek

Kahve falında güvercinin üzerine pislediğini görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, hikmete kavuşacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinin üzerine pislediğini gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Kahve falında güvercin pislediğini görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercinin üzerine pislediğini görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin pislediğini görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek gelir elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında mezara pislemek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine işarettir.

Kahve falında altını pislediğini görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalet eder.

Kahve falında suya pislemek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında sokağa pislemek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir