AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerine pislemek

Kahve falında birinin üzerine pislemek

Kahve falında birinin üzerine pislemek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, hayata küseceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işarettir.

Kahve falında birinin üzerine pislemek gördüyseniz:

  • Sonradan kolay, kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında alta pislemek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine pislemek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında yatağına pislemek kafasındaki sorunları çözeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine pislediğini görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında tencereye pislemek kudretli kişiler arasına gireceğine, umutlarının da tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolonuna pislemek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kesesinin dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara pislemek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kurt pislemek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir