AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi üstüne pislemek

Kahve falında kendi üstüne pislemek

Kahve falında kendi üstüne pislemek yaşam sevincinin geri geleceğine, karlı işler alacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında kendi üstüne pislemek gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Kahve falında birinin üstüne pislemek verimliliğinin artacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi üstüne pislemek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında üstüne pislemek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne pislediğini görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin pislediğini görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabağa pislemek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında sokağa pislemek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir