AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize girmek istemek ama gidememek

Kahve falında denize girmek istemek ama gidememek

Kahve falında denize girmek istemek ama gidememek modern insanlarla tanışılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında denize girmek istemek ama gidememek gördüyseniz:

  • Zaman olayları daha iyi değerlendirme imkanı bulmanızı sağlar.

Kahve falında denize girmek istemek ama gidememek alım gücünün artmasına, doktordan doktora koşturacağına delalettir.

Kahve falında koşmak istemek ama konuşamamak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, onlara hayrının dokunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek ardından yeni bir iş bulunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında denize girmek istemek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet eder.

Kahve falında koşmaya çalışmak ama kusamamak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir