AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize girmek istemek

Kahve falında denize girmek istemek

Kahve falında denize girmek istemek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, güzel günler görüleceğine, evine bereket geleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında denize girmek istemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında denize girmek istemek ama gidememek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, talihin yüze güleceğine delalettir.

Kahve falında denize girmek istemek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istediği işe girmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete girmek istemek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında havuza girmek istemek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında istediğin işe girmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk havada denize girmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında atla denize girmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir