AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşmak istemek ama konuşamamak

Kahve falında koşmak istemek ama konuşamamak

Kahve falında koşmak istemek ama konuşamamak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında koşmak istemek ama konuşamamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler sizi bazı alanlarda oyun dışında bırakabilir.

Kahve falında koşmak istemek ama konuşamamak borçlarının da kapanacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koşmak ama yetişememek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize girmek istemek ama gidememek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek zenginliği bulacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında amasya yı görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında deprem olması ama hissetmemek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir