AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye gidip görememek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeyi görememek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir