AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşmaya çalışmak ama kusamamak

Kahve falında koşmaya çalışmak ama kusamamak

Kahve falında koşmaya çalışmak ama kusamamak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, büyük başarıların göğüsleneceğine, sıkıntılarını atacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına delalettir.

Kahve falında koşmaya çalışmak ama kusamamak gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, borçların gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşmaya çalışmak ama kusamamak borçluysa borcunu ödeyeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına inanılır.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ama ellemek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında amasya elması görmek huzurunu kaybedeceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir