AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek borç batağına düşeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sermaye kaybedeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kazancın arttırılacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşmaya çalışmak ama kusamamak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, de elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak elden arka arkaya paralar çıkacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında denize girmek istemek ama gidememek iş sahibi olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek onlara hayrının dokunacağına, onları tebrik edeceğine delalet eder.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir