AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak gördüyseniz:

  • Bilinçsiz davranan veya yaptıklarının farkında olmayan insanları uyarmaya çalışmanız durumunda beklenmedik veya mantıksız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize girmek istemek ama gidememek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, şöhret elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir