AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye gitmek ama görememek

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek büyük bir sorun oluşacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz sürece karşıt fikirlerle karşılaşmayacaksınız.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek durumun değişmesine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işaret eder.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek kısmetsizlik yaşanmayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kabeye gidip görememek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek rahatlayacağına, yüküne ortak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeyi görememek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kazancının günbegün artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir