AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur açmaya çalışmak

Kahve falında hamur açmaya çalışmak

Kahve falında hamur açmaya çalışmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hayatının kolaylaşacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur açmaya çalışmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı konuları hafife almamalı ya da aşırı pozitif olmamalısınız.

Kahve falında hamur açmaya çalışmak kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında hamur açma görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında ışık açmaya çalışmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açma ekmek yapmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir