AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak

Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak

Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, daha pozitif biri olacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, çok yorulacağına delalettir.

Kahve falında hamur açmaya çalışmak hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işarettir.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ışık açmaya çalışmak maddi sorunlarının artacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalettir.

Kahve falında açma yemek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek açmasını görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir