AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık açmaya çalışmak

Kahve falında ışık açmaya çalışmak

Kahve falında ışık açmaya çalışmak nifak sokanların cezalandırılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ışık açmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Kahve falında ışık açmaya çalışmak para yatıracağına ve zarar edeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında hamur açmaya çalışmak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalettir.

Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmasını görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açmamış lale görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir