AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize çiş yapmak

Kahve falında denize çiş yapmak

Kahve falında denize çiş yapmak ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, çok büyük borçlar alacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, iyi halini yitireceğine, işinden geri kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize çiş yapmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgilere göre bir anlayış geliştirmelisiniz.

Kahve falında denize çiş yapmak kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, keyfinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında arabaya çiş yapmak daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi çiş yapmak zorlukların ortadan kalkacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oturarak çiş yapmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı çiş yapmak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına inanılır.

Kahve falında bahçeye çiş yapmak işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya çiş yapmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir