AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye çiş yapmak

Kahve falında bahçeye çiş yapmak

Kahve falında bahçeye çiş yapmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalettir.

Kahve falında bahçeye çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Kahve falında bahçeye çiş yapmak dertlerin dermanının bulunacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardağa çiş yapmak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulur.

Kahve falında suyun içine çiş yapmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, mevki edineceğine alamet eder.

Kahve falında dışarda çiş yapmak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında halıya çişini yapmak birikim yapacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çiş yapmak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çiş yapmak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir