AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya çiş yapmak

Kahve falında arabaya çiş yapmak

Kahve falında arabaya çiş yapmak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, hasretin biteceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabaya çiş yapmak gördüyseniz:

  • Kesin cevaplar vermezseniz yanlış bilgi vermekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında arabaya çiş yapmak bereketli bir döneme girileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıya çiş yapmak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında bardağa çiş yapmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete çişini yapmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına inanılır.

Kahve falında kapıya çiş yapmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında evin içine çiş yapmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında oturarak çiş yapmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir