AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının üstüne çiş yapmak

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, ünleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne çiş yapmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında halıya çiş yapmak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıya çişini yapmak kasasının daha çok para dolacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halının üstüne kaka yapmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir