AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çiş yapmak

Kahve falında mavi çiş yapmak

Kahve falında mavi çiş yapmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, evindeki huzurun bozulacağına, yolculuğa, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında mavi çiş yapmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Kahve falında mavi çiş yapmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına rivayet eder.

Kahve falında camiye çiş yapmak büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret eder.

Kahve falında bardağa çiş yapmak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, elindeki malların gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seccadeye çiş yapmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük çiş yapmak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kaka çiş yapmak ticarette yol katedeceğine, kalbini kıracağına işaret eder.

Kahve falında çişini odaya yapmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında ayakta çiş yapmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir