AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturarak çiş yapmak

Kahve falında oturarak çiş yapmak

Kahve falında oturarak çiş yapmak fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oturarak çiş yapmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında oturarak çiş yapmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında donuna çiş yapmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında çişini odaya yapmak birçok yeni fikir edinileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında balkonda çiş yapmak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına delalet eder.

Kahve falında mutfağa çiş yapmak rahmete vesile olacak gelişmelere, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Kahve falında arabaya çiş yapmak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalettir.

Kahve falında siyah çiş yapmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, işlerin yavaşlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çokça çiş yapmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir