AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı çiş yapmak

Kahve falında sarı çiş yapmak

Kahve falında sarı çiş yapmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı çiş yapmak gördüyseniz:

  • Belli konuları sakin şekilde ele almanız coşkulu veya ani tepkiler vermenizden daha faydalı sonuçlar verebilir.

Kahve falında sarı çiş yapmak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işarettir.

Kahve falında sarı çiş görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah çiş yapmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak başına türlü işler geleceğine, planlarının işe yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leğene çiş yapmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mezara çiş yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere çiş yapmak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir