AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden gelen hortum görmek

Kahve falında denizden gelen hortum görmek

Kahve falında denizden gelen hortum görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden gelen hortum gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Kahve falında denizden gelen hortum görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, elde edilen nasibin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden gelen at görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden gelen birini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında umreden gelen birini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında taziyeye gelenleri görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan gelen birini görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelen misafiri istememek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir