AnaSayfa / Genel / Kahve falında taziyeye gelenleri görmek

Kahve falında taziyeye gelenleri görmek

Kahve falında taziyeye gelenleri görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında taziyeye gelenleri gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Kahve falında taziyeye gelenleri görmek güzelliklerle dolacağına, yeni mallara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında taziye kabul etmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında taziyeye gitmek büyük borçlar alınacağına, borçlarının ödeneceğine yorulur.

Kahve falında taziye vermek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında evinde taziye görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taziye evine gitmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık taziye görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir