AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden gelen birini görmek

Kahve falında denizden gelen birini görmek

Kahve falında denizden gelen birini görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, şansın kapanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine yorulur.

Kahve falında denizden gelen birini gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlar içine girmeniz olasıdır.

Kahve falında denizden gelen birini görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalettir.

Kahve falında denizden gelen hortum görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında denizden gelen at görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen hediye almak yapılan işte geriye düşüleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istemeye gelenleri görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, erken evlilik yapacağına inanılır.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir