AnaSayfa / Genel / Kahve falında umreden gelen birini görmek

Kahve falında umreden gelen birini görmek

Kahve falında umreden gelen birini görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında umreden gelen birini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Kahve falında umreden gelen birini görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında gelen misafiri istememek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Kahve falında beni istemeye gelenleri görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Kahve falında hacdan gelen hediye almak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine işaret eder.

Kahve falında uzaktan gelen birini görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına yorulur.

Kahve falında istemeye gelen erkeği görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir