AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek sorunlarından arınacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ekmeğin kesileceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük gördüyseniz:

  • Yatırımsal fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük görmek yeni bir semte taşınılacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında bol gelen ayakkabı görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında hacdan gelen yüzük takmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan gelen yüzük görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir