AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden gelen at görmek

Kahve falında denizden gelen at görmek

Kahve falında denizden gelen at görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden gelen at gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Kahve falında denizden gelen at görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden gelen birini görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden gelen hortum görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak bolluğun ve bereketin artacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istemeye gelenleri görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında hacdan gelen birini ziyaret etmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gaipten gelen ses duymak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir